Om oss

Gangstøstranda er en usjenert strand ved Frengsbukta med flott utsikt over Stjørnfjorden. På stranda ligger våre to feriehus, Edvinstua og Strandstua. De har egen havn med fiskeoppgjøringshus. Det er bilvei helt frem til husene.

Vi har også to hus, Mors hus og Leiligheten på Solbakken i Refsneshagen, der hvor vi bor, med flott utsikt mot Stjørnfjorden. Husene har egen parkeringsplass, og egen havn med naust med plass for fiskeoppgjøring.

Stedets fiskemuligheter er meget gode. Fra første del av februar til april er det meget fin torsk i fjorden med rogn. I mai, juni, juli og august kan en få torsk, sei, hvitting, hyse og lyr i fjorden. Silda kommer inn i juli-august. Da kommer det også makrell inn. Større fisk følger ofte sildestimene. I slutten av september/begynnelsen av oktober er seien i fjorden blitt større.

Fjorden har flere gode fiskegrunner. Fisken står ofte ved kanten av grunnene. Mefjordgrunnen er en god fiskeplass for sei om høsten. Våre stamgjester har etter hvert fått en meget god lokal kunnskap om fjorden.

Vi formidler kjøp av røkt laks fra nærmeste fiskeoppdrett.

Vi tilbyr også ridning. For de turister som liker å gå tur i skog og mark og på fjellet, er det gode muligheter ved Gangstøstranda. Fosenalpene er et fjellområde med uberørt natur og fiskevann med ørret. En kan en kjøpe et fiskekort som dekker de fleste fiskevann i Rissa Kommune.

 

Kontaktinfo:

Solbakken Gård
Torill Iversen & Per Arthur Hårberg
Refsneshagen
N-7110 Fevåg

Norge

Tlf. +47 45 00 53 44
Mob. +47 917 50 008

E-post: post@solbakkengard.no

 

Org.nr NO 995465809 MVA